Cum spuneam zilele trecute, azi am fost la ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER AND MBA EXHIBITION. Sincera sa fiu, ma asteptam sa fie mai multi expozanti, dar chiar si asa experienta a fost una interesanta. Bineinteles, am duferit profund ca de MBA-uri nu ma pot atinge deocamdata (nu vreau sa provoc un atac de cord autoritatii tutelare cerand cel putin 15 000 E pentru un MBA), in schimb am aflat despre internship-urile AIESEC din strainatate, si chiar ma gandesc sa aplic. Am vazut cum e sa studiezi in alta tara cu ERASMUS, de ce sa nu vad si cum e sa lucrezi in alta tara cu AIESEC.

Plus ca pot sa-mi indeplinesc una dintre marile mele placeri…sa calatoresc. Deja visez cu ochii deschisi cum as pleca in Irlanda si in fiecare weeked as putea sa vizitez cate un castel, cum as putea sa aleg sa merg la Milano (unde probabil ar trebui sa spun ca sunt poloneza sau orice numai nu romanca) si sa merg cu Mirko la meci pe San Siro, asa cum mi-a promis, cum as putea sa invat marketingul la mama lui in America sau cum as putea sa merg sa lucrez la Londra si sa fac cel putin o vizita in Scotia (unde promit sa-mi iau haina lunga de piele si sa-mi fac o poza a la Duncan MacLeod)….ah, so many possibilities

Dar divaghez. Ce m-a dezamagit e ca n-am vazut oferte de masterate din Romania. Adica stiu ca planul prinicpal e sa ma duc sa studiez in alta tara (adevarul e ca dupa ce am vazut resursele si facilitatile puse la dispozitia studentilor in afara, n-as mai face vreo scoala in Romania nici sa ma bati), dar na, tre sa ma gandesc si la un back-up plan. Si mi-ar fi placut sa aflu daca si ce alte masterate de marketing exista la noi in afara de ASE. Sau ce alte masterate in domeniul comunicarii exista la noi, avem ceva de Corporate Communication, etc…This kind of stuff. Poate la anul. Oricum, initiativa este de apreciat, si va multumim.

Reclame