Astazi am fost la tribunal, plictisita inainte sa ajung, am fost tarata fara voie si silita de mama. Pentru ce? nu ma intereseaza si nu va bateti nici voi capul, nu are rost. Ajungem acolo, nimeni nu stia care incotro, dar nu aveai voie sa treci decat printr-un filtru de securitate foarte bine pus la punct, patru stalpi si o sfoara. Dupa ce intrebam de mai multe ori, mai multe persoane inteligente care lucreaza pentru cetateni, intr-un final i se aprinde beculetul unuia si ne raspunde. Toate bune si frumoase, dar acum trebuie sa trecem printr-un filtru de scanare. Plictisita la maxim, se gandeste metalul idiot construit de oameni ca ar fi cazul sa piuie, si mai trec o data si piuie iar si iar. Intr-un final nenea se decide sa ma pipaie cu detectorul ca cine stie ce mare infractor as putea sa fiu, dar nu si nu, toate piuiau in continuare. Ajungem la control, imi scot cizmele, si cureau, nimic, ma controlez in buzunare si nimic, alerta era de grad maxim. Intr-un sfarsit, sleita de puteri si rabdare, imi aduc aminte ca eu am o sarma din fier la chilotei, decid sa marturisesc tot si sa trec.

Dupa ce strabatem aproape toata cladirea ca sa ajungem la locul indicat, ca deh astia nu au auzit de indicatoare, eu sunt nevoita sa ies iar din tribunal ca sa cumpar ceva de care aveam nevoie. Zis si facut, numai ca trebuie sa trec iar prin filtru, cine stie, poate am mers sa iau bomba din masina.

Acelasi ranjit ma intampina la intrare, trec si bineinteles ca aparatul piuie, ii reamintesc care este faza si ma lasa sa trec, petrecuta bineinteles de ranjete urmate de saliva abundenta.

Romania este foarte bine pazita de oameni capabili si niciun terorist nu ar putea sa patrunda in tribunal:)

Reclame