Lasand deoparte interviurile si job hunting-ul ( de parca nu as avea eu destule pe cap) o sa vorbesc putin despre viata de liceean ( he, he, mai tineti minte dragele babei:).

Luam un exemplu concret: se ia o sora, ingamfata, aranjata si tocilara emancipata ( ca deh nu se mai poarta tocialri cu ochelari cu lentilele cat borcanele, cu fustita pana la glezne si fara pic de boiala pe fata) si se intalneste regulat in cadrul aceluiasi domiciliu, zi de zi se suporta spre disperarea neuronului.

Acum tocilara emancipata este aranjata, machiata, coafata cu pretenti si eticheta. Se face liniste cand se invata, nu ai voie sa intrebi, sa intrerupi, sa-ti faci unghile, sa te dai pe net sau sa te uiti la tv, ca deh, tre sa luam 10, sa intram la facultate si sa luam bursa ( bineinteles ca nu o sa aiba nicio restanta in facultate, abia astept sa vad si asta). Oricum nu e Smeagol 2, doar din punct de vedere intelectual, nu si fizic:D, garantez.

Si uite asa, dupa ce ca angajatorii s-au pus pe mine, mai tre sa suport zilnic toanele unei pustoaice de 18 ani cu fluturasii ei. Asadar, in casa stingerea se da la 23:00, cel tarziu, nu conteaza ce vrei tu, din acel moment nu ai voie sa zici nici pss, trezirea dupa caz se da intre 5 si 6:30. Ne trezim la 5, daca avem teza la romana si bineinteles ca tre sa mai repetam, iar la 6:30 atunci cand trebuie sa ne facem parul cu placa si bineinteles sa ne boim. Si inca ma intreb ce a fost in capul meu cand la varsta de 5 ani am scris berzei. Nimic probabil,eram un copil si acum platesc pentru asta.

Mai jos o sa va reamintesc ce inseamna invatat pentru bac:

„Lirica erotica eminesciana cuprinde doua faze distincte ale creatiei, privind exprimarea sentimentului de dragoste. O prima faza asa-zisa naturista, ilustreaza imaginea luminoasa, optimista a iubirii, momentele fericite se asociaza cu un cadru natural, aflat in deplina armonie cu starile sufeletesti ale poeturui ( ” Dorinta”, „Lacul”, ” Sara pe deal”)
A doua etapa a liricii erotice se defineste prin profunzimea filozofica a sentimentului de iubire, ceea ce da creatiilorr din aceasta perioada scepticism, melancolie, provocate de o dezamagire a poetului, aflat mereu in cautarea idealului de iubire”

Eh, parca a doua faza este mai aproape de realitate. Concluziile le trageti voi.

Reclame