Imi mut casa in domeniul online :). Cred ca in curand o sa-mi mut si viata in online. Deja am blog, impreuna cu minunatele mele prietene, am vreo 5 adrese de e-mail pe care le verific in mod constant (cel putin o data pe zi), am cont pe twitter, facebook, Linkedin si candva eram fan Hi5 (acum mai exista numai ramasite ale contului, o poza cu motanul si lista de prieteni). Imi plac oamenii care exista in online, care emit opinii despre domeniul lor de activitate sau despre viata, cu bune si cu rele. Imi place ca in ziua de azi poti gasi foarte usor informatii despre cineva, cu putina indemanare poti afla unde a facut scoala, cu cine este prieten, cu ce se ocupa, ce parere are despre diverse intamplari.

Cred ca in curand angajatorii ar trebui, inainte sa cheme pe cineva la interviu sa faca o cautare amanuntita pe net. Pot descoperi pareri emise pe diverse forum-uri, pot afla cu cine a lucrat si ce parere au oamenii despre persoana respectiva, pot afla daca este intr-o relatie sau daca este o persoana optimista sau pesimista.

In era online-ului la a doua intalnire persoana din fata ta poate sti despre tine mai multe decat stiu parintii tai, sau poate chiar tu. Este bine sa te mai cauti din cand in cand, sa stii ce informatii sunt disponibile despre tine. O persoana curioasa poate afla foarte multe lucruri, pe care poate tu nu erau inca pregatit sa le dezvalui.

E fun sa scotocesti in online 🙂

Reclame