Si cum ma plangeam ca nu ma mai suna nimeni si ca nu mai are nevoie nimeni de mine, sa ma bage in seama la un interviu, iata ca, dupa principiul ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa ti se intample a sunat si telefonul pentru un al doilea interviu, la un interviu la care am fost in urma cu o luna.
Toate bune si frumoase, am fixat interviul, explicatiile tipei au fost mai mult decat incoerente si bineinteles ca a reusit sa ma deruteze si am ocolit mult pana cand am ajuns in punctul din care am plecat si pe unde initial vroiam sa o iau:). Intr-un final, dupa ce am intrebat o babuta careia i-a luat 10 min sa raspunda, am reusit sa ajung la interviu. Interviul a durat cam 45 de minute, timp in care i-am povestit tipei absolut tot ce am facut eu in viata asta, a fost ok parea impresionata de cv-ul meu, dar acum nu va lasati inselati de aparente, daca ma aleg va trebui sa mai sustin un interviu cu directorul general si bineinteles nici la al doilea interviu nu mi-a vorbit de salariu si era prea obosita sa mai negociez.

Off off si un pantof, asta este om trai si om vedea, acum sper sa-l cunosc si pe directorul lor general, in fond poate cunosc toata compania, dupa care imi spun ca sunt overqualified:D.

Oricum stati pe aproape, saptamana asta trebuie sa sune iar telefonul, au spus ca ma anunta indiferent de raspuns:D

Poate, poate, iese ceva:D

Reclame