S-a lansat www.smark.ro – un nou produs dezvoltat de Blue Idea (compania care detine in portofoliu si www.IQads.ro, cel mai citit site dedicat industriei de advertising) si F5 (divizia new media a Realitatea-Catavencu)

 Din comunicat:

Pe termen lung, SMARK isi propune sa devina un etalon de „smart marketing” prin crearea, pentru membrii SMARK, a unei platforme complexe de informare si consultanta in domeniu: publishing, evenimente, rapoarte de cercetare.

SMARK este, in momentul acesta, singurul produs editorial dedicat exclusiv industriei de marketing din Romania. Ne dorim, prin abordarea editoriala nisata – ma refer aici la analize de piata, interviuri sau editoriale scrise de specialisti in fiecare sub-domeniu al marketingului – sa ne distantam de continutul generalist existent in publicatiile de pe piata si sa venim cu informatii specializate si, in acest fel, mult mai utile comunitatii pe care incercam sa o cream prin SMARK, a declarat Ruxandra Gubernat, redactor-sef.

 Componenta de publishing, adica SMARK.ro, este doar o parte din ceea ce ne propunem sa realizam prin acest proiect. Am pus bazele unei structuri care se va implica activ in generarea de business intelligence in zona de marketing, constand in proiecte complexe de cercetare in partneriat cu o serie de companii respectate in domeniu. Mai mult, ne vom canaliza resursele spre generarea de know-how, prin crearea unor platforme de training de specialitate si facilitarea interactiunii intre cei pe care ii numim generic marketeri”, a completat Costin Radu, managing partner Blue Idea.

De pe site:

Care sunt avantajele membrilor Smark?

 

 Devenind membru Smark poti accesa continutul pe care il doresti. In plus,

 

 –    ai acces la knowhow-ul unor recunoscuti profesionisti din industria de marketing, atat locali, cat si internationali

–    ai acces la analize pe industrii si studii de caz din industria de marketing

–    afli din timp despre cele mai noi evenimente ale industriei

–    afli despre posibile oportunitati privind cariera ta in marketing

–    esti la curent cu cele mai noi miscari din industria de marketing

–    poti interactiona cu alti profesionistilor in marketing si poti lua parte la comunitatea specialistilor in domeniu

–    primesti periodic, sub forma newsletter-ului saptamanal, continut de calitate pe teme de interes din marketing

–    poti fi invitat la evenimente de profil

–    primesti informaţii privind cele mai avantajoase oferte de produse (exp. cărţi de specialitate, DVD-uri, rapoarte de cercetare etc.)

 

Eu una am devenit fan al acestui site. Am gasit aici informatii extrem de interesante, o abordare noua, un content bogat si focusat pe zona de marketing si case studies ale unor adevarati guru din domeniu: Seth Godin, Mark Earls, John Griffiths si Al Ries.

Reclame