Viata este ca un dans, uneori ai nevoie sa schimbi ritmul, parca simti ca te plictisesti si ai impresia ca este aceeasi melodie ca se repeta la nesfarsit? Cum sa treci de la un vals la un tango, la un r&b, un house, un hip hop, la o populara, sau mai nou pe ritmuri de ska ? Pai iti dai drumul la Mp3/la laptop/ TV si apesi un buton/platesti intrarea in club, iti pui costumul de dans, toalele sexy de seara sau gasesti o nunta/ un botez, suplimentezi la masa si se rezolva. Ma intreb uneori de ce ai nevoie de pantofi de dans, de o muzica buna si de o locatie speciala. Cred ca ne-am descurca in picioarele goale pe iarba, fara vreo toala speciala pt dans si fara un gizmo electronic care sa ne ofera un playlist si sa ne pierdem vremea zappand prin el.
Precum dansul viata inseamna sa te adaptezi cu o sigura tinuta la mai multe ritmuri, sa te adaptezi cu un partener la diferite sincroane, sa ai energie pentru aproape toate dansurile, sa te descurci pe fiecare melodie la fel de bine si sa pui suflet in fiecare actiune. Asta insemna ca nu avem nevoie decat de trup si spirit…. Poti dansa oricand, oricum , oricand pe orice ritm. Este suficient sa poti si sa vrei cu adevarat.

Varianta asta este posibila si testata. Insa ce faci cand incepi sa simti asfaltul fierbinte sub picioare si te inteapa pietricele pe care calci? Cum ocolesti gropile? O alegi pe cea mai adanca si ingusta, sau pe cea mica si intinsa? Si daca nu ai timp sa alegi si pur si simplu iti apar in cale? Si cand ploaia care cade este rece si uda…rezisti pana cand iese soarele? Gasesti un adapost? Il cauti, sau astepti sa ti-l ofere cineva?

Ma gandeam ca nu am mai dansat de mult asa cum o faceam candva, ca nu am mai pus atata pasiune, viata in dans. Mi-am propus sa recuperez in seara asta. Va astept cu drag in aceasta seara. In jur de ora 1.30 va astept pe Drumul Binelui, nr. 13. Intrarea este gratuita, conditia obligatorie este zambetul pe buze, chef de viata si eliberarea de ce este material.

Reclame