Dupa cum bine ati observat in ultima vreme am cam disparut din peisajul blogului MagicNumber 7, dar acest lucru nu a fost o intamplare, ci s-a produs un lucru minunat, nu mai sunt job hunter, sunt angajat cu drepturi depline:).
In urma cautarilor am reusit sa obtin si un job bun, ei ma vor pe mine si eu ii vreau pe ei, nu mai este moto-ul daca voi nu ma vreti eu va vreu. S-a intamplat minunea si sunt super mega happy si la fel este si magic number 7 pentru mine:*. Cum s-a intamplat? Ei bine dupa 2 interviuri am cazut de comun acord ca putem sa batem palma si sa incep sa lucrez cat mai curand posibil. A fost minunat, angajatorul perfect, exact ce imi doream, ma place, ma apreciaza si stie ca am experienta sa imi fac bine meseria. Iar eu sunt si mai incantata pentru ca fac ceea ce stiu si ceea ce imi place:), lucrul la care ma pricep cel mai bine.

Acum sa vedem experientele viitoare, o sa muncesc ca sa demonstrez ca sunt buna la PIAR si merit job-ul pe care mi l-am dorit dupa indelungi cautari:).

Sper ca si voi sa va bucurati pentru mine si sa-mi tineti pumnii sa reusesc mai departe.

Noi sa fim sanatosi!

Reclame