…Cel putin asa ma automobilizez. Notam in jurnalul vietii, pagina 24, prima spaima funebra a varstei imi da tarcoale de cateva saptamani. Intrucat tendintele emo ale societatii par a ma ademni si pe mine, ma gandeam sa incep aceasta inaintare in etate cu o singura lumanare pe tort: 1 inseamna in primul rand tainuirea varstei. 1 inseamna apoi o reala economie, 1 lumanare nu costa cat 24 si pe de alta parte pentru 24 de lumanari ai nevoie de un tort mai supraponderal. O singura lumanare pe un tort micut care va avea si darul sa nu se aseze pe zonele laterale..ca de…de la o varsta nu te mai gandesti la sport, strangi deja bani pentru liposuctie, este cea mai potrivita alegere. Economie si grija pntru silueta.
1 lumanare poate sugera tainic pentru altii ca este un moment aniversar, lasand o urma usoara de mister care scuteste sarbatoritul de lamentari pline de urari, de obraji inrositi de atatea pupaturi ce agreseaza obrazul infantil.
Iata ce urari Nu vreau sa mai aud macar de ziua mea, caci in avampremiera ei am avut parte de destul bombardament auditiv:
„Vaaaaaiiii 24…..sa ne chemi la nunta.” – pentru astfel de constatari am o singura replica: Nu ma marit…inca, exploatez minunatele cai ale preacurviei pe care le ridic in slavi spre oftica popilor care m-au tratat cu un refuz stigmatizant cand am vrut sa am parte de o crestineasca impartasanie.
” Vaaaaiii 24..mai tii tu minte cand eram mici..”..si ne jucam cu puta in nisip. Normal ca mai tin minte, mai avansez un an in viata nu devin deja amnezica…desi pentru doritori, nu tin banii sub saltea deci secretul va merge cu mine..long live me.
„Vaaaaiii 24….ce o sa faci acum?”( cineva chiar mi-a pus aceasta intrebare): pai, ma gandesc foarte serios sa imi pun crucea pe piept si sa ma cramponez in buzunarele rudelor dupa ceva maruntis pentru firimituri de ingurgitat. Si daca nu incep sa piui probabil chiar voi avea parte de o continuare a existentei la fel de frumoasa ca si cea de pana acum.
Carrie din „Sex and the city” l-a cunoscut pe Big ..big love-ul ei, cand era deajuns de batrana sa creasca 3 copii si sa isi frece reumatismele cu namol. La 24 inca explora. 24 va fi an de explorare si daca ma supar si urmatorii vor fi la fel. Ce explorez? Cand aflu si eu va zic si voua:). Pana atunci…cine vine vineri la un cico?

Reclame