Debutam monologul noastru de azi ( vorbesc despre mine la persoana a treia ca atitudine plina de respect… vizavi de mine evident) cu urmatoarele constatari despre cinematografia americana:

– orice comedie romantica se sfarseste cu un happy ending ( si nu happy end) si cu desfasurarea actiunii intr-o locatie plina de oameni, respectiv: stadion de fotbal, sala de teatru, birou plin de angajati ( vezi recentul The Proposal), aeroport, acolo unde cei doi protagonisti isi consuma emotiile in vazul si auzul tuturor. La sfarsit sarutul pasional este sustinut din fundal de orchestra de aplaudaci. Romantic? Nu. Mai degraba sinistru si penibil. „ooooo iubirea mea, (in fundal multimea incepe sa se agite) mi-a dat seama ca I love You so muci.” ( lacrimi in coltul ochilor.) ” Really, a love you muci to Muuuuuua.( ciocniri de placi dentare si aplauze frenetice)”. Americani voyeuristi.

– orice film de actiune contine urmariri cu masinile, de parca strazile din New York, Las Vegas, etc ar fi niste Cirogarle unde mai trece cate cineva cu o masina, asa ca trei care se intrec au tot spatiul din lume. Cateodata se mai ia si politia dupa ei si ca orice politie este pusa la respect, fiind depasita si umilita de baiatul cel bun-rau.

– scena cu sexul este plina mai mereu de aburi, sau de cate o furtuna car incepe si parca ii obliga pe cei doi sa se dezbrace si sa se vanzolesaca in asternuturile gasite in mijlocul campului. Daca as fi organizatie anti-sida as da in judecata filmele cu astfel de scene..macar sa strecoare un prezervativ in buzunarul eroului , care sa fie scos intamplator din buzunar in mijlocul exercitiului fizic.

– protagonista din film se trezeste mereu machiata iar actorii par sa se culce toti incaltati. Traiasca spray-ul de picioare si asternuturile din latex ( probabil ) pe care aluneca orice.

– tot in filmele romantice iubaretul se zbenguie dupa iubareata lui pe pista de avioane si opreste avionul din zbor pentru a-i oferi sansa eroului nostru de a-si decreta starea de iubire profunda Tup, tup, avionul decoleaza da de fapt este o iluzie optica si nu a decolat sau s-a oprit pentru ca i s-a emotionat motorul de atata sirop.

– Cine nu poate trece de bodygurazi…cu Dry veter americanus muvius oricine trece de bate-n-garzi. Dragostea neprihanita este atatata de sufletul copios si ca o Agripina ce isi duce copii departe de dezastru, iubaretul trece de sute de stalpi umani, plini de muschi, casti si pistoale pentru a-si canta trilul iubaret.

– in oice film de actiune bomba este dezamorsata in ultima secunda , in 00:01 timpul se opreste in loc si iaca rasare soarele sperantei. Bomba nu mai face Bum, si eroul taietor de fire la intamplare este incununat de succesuri.

Cine mai stie si alte scene prototip-americane este invitat sa continue lantul „dezvaluirilor”. Muhahaha

Reclame